小瑟 發表於 2018-10-30 22:30

第一屆『香港影音玩樂展』 - 討論區正式啟用!!!!

{:1_330:}今年係我地第一次攪影音展, 我地全台上上下下每日都為今次的展覽不停張羅同各單位作協調. 去到今日, 我地已經構思到好多有關今年展會有咩畀大家玩嘅嘢{:1_344:}. 所以今日就正式開通呢個比大家去討論我地今年 DESHK2018 的討論區, 我地76一直的"根"都在這裡, 攪影音展咁重要的事, 當然一定要有返一個展覽會的討論區先似樣吧!

{:6_162:}{:6_128:}{:6_162:}{:6_128:}{:6_162:}{:6_128:}{:6_162:}{:6_128:}{:6_162:}{:6_128:}{:6_162:}{:6_128:}{:6_162:}{:6_128:}{:6_162:}{:6_128:}

呢個區除咗會有好多不同的官方展會資訊之外, 大家仲可以係度自由開帖討論所以 DESHK2018 想知的東西, 我地都會喺度同大家討論, 希望今年2018年, 我地呢個壓縮的影音玩樂展, 可以帶畀大家開心又難忘的一次

DESHK2018 討論區:https://post76.hk/thread-280824-1-1.html]https://post76.hk/thread-280824-1-1.html

香港影音玩樂展 – Digital Entertainment Show 2018 網頁 : https://des.post76.hk/

展會詳情 -
展會日期:2018 年 11 月 23-25 日
展會時間:2018 年 11 月 23-24 日 早上 10:00 至 晚上 07:00(星期五、六)
     2018 年 11 月 25 日 早上 10:00 至 晚上 06:00(星期日)
展會地點:九龍灣國際展貿中心三樓匯星 (Star Hall)
展會門票:基本門票每位 HKD$30 元正 或 VIP禮品連門票每位 HKD$120 元正 (VIP禮品詳情好快公布{:1_258:} )

DESHK2018香港影音玩樂展 ...
「爆發影音‧新體驗」

小瑟 發表於 2018-10-31 09:38

早呀,大家好嗎??

kkkkk6681 發表於 2018-10-31 10:12

{:6_193:}{:6_193:}{:6_193:}

wmtam 發表於 2018-10-31 11:47

hihi

Maru 發表於 2018-10-31 12:59

大王今年好多搞作,就好似今年D風球咁...1個勁過1個{:6_121:}

小瑟 發表於 2018-10-31 13:31

大王今年好多搞作,就好似今年D風球咁...1個勁過1個

好開心都有版友留意到呢,今年我地想攪好多新野,小結他比賽,音樂會,壓軸就屬於我地76友的影音展,希望到時多多支持呀。{:1_351:}{:1_249:}

小瑟 發表於 2018-10-31 13:31

大王今年好多搞作,就好似今年D風球咁...1個勁過1個

好開心都有版友留意到呢,今年我地想攪好多新野,小結他比賽,音樂會,壓軸就屬於我地76友的影音展,希望到時多多支持呀。{:1_351:}{:1_249:}

shstang 發表於 2018-10-31 16:59

{:6_157:}{:6_157:}{:6_157:}

mantam121 發表於 2018-10-31 20:21

{:6_193:}{:6_193:}{:6_193:}{:6_193:}

小瑟 發表於 2018-10-31 21:50

今日去九展攪左一日, 依家九展其實都好多野行, 好多野開左呢~{:6_128:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 第一屆『香港影音玩樂展』 - 討論區正式啟用!!!!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。