設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: panyeung

[顯示器] PANASONIC THP50VT30H 陳列品特價

科林玩家

笨柒SONIC 發表於 2012-12-8 20:00
請問部機係邊區既 so 寧呢 ?

九龍灣 咩架 BOX

仲有部 ST30

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

多謝師兄報料,不過如果新機都只係14000左右,咁Display真係博唔過,一日開足成10幾個鐘,仲一星期7日。都唔知佢擺左幾多年…6千蚊仲有保都話呢。來自: Android客戶端

銀級玩家

笨柒SONIC 發表於 2012-12-8 20:02
好多時報價個 d 鋪都沒有貨的

有心買的一早上大陸買啦, 55" 都係人仔 10k 度, 何苦用天價同人清日開夜開的陳列機呢

http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=116851

黃金玩家

壞人黃

76 榮譽慈善家勲章金耳朵基本學員76-FC 藍寶石勲章

{:9_435:}

見習玩家

miipp 發表於 2012-12-8 21:18
有心買的一早上大陸買啦, 55" 都係人仔 10k 度, 何苦用天價同人清日開夜開的陳列機呢  

http:/ ...

條 LINK 再入面條 LINK 移除左了. 話呢個 MODEL 落左價.

但佢閃左一閃, 12500 人仔.

當你 11000 人仔, 計番港紙 13750

再計埋 800 運番落黎.

香港返去大陸時間, 車錢同食飯.

再加上如果香港我係分期, 羅萬幾萬要問銀行借錢, 息都五百.
其實香港都係. 你去細鋪買 9500. 去大鋪買 10500. 都係俾左一千息都做分期.
唔計呢筆

13750 + 800 + 100 *2  = 14750.

仲要請大假返上去.

呢度一手同陳列都爭成四五千.
同埋返上去唔一定有個款, 賣晒或者過幾日返貨.
就要再上多幾次.
見過有版友買 HX950. 就前後返左去四次.

所以返上去唔買 D 爭萬幾以上. 就唔係咁抵.

當然一個個人啦. 有 D 返 SHIFT 多價. 易就時間.

我要一個月前度定.

所以返去的話, 一定要買五十寸以上. 仲要即日即買即走.

科林玩家

本人重申:只係喺呢個討論區見到好多Ching玩P記VT糸列,
而且咁啱行街見到才報料,有興趣嘅Ching可以行去睇下,
冇興趣嘅Ching咪當我吹水好吧!  

科林玩家

笨柒SONIC 發表於 2012-12-8 22:52
條 LINK 再入面條 LINK 移除左了. 話呢個 MODEL 落左價.

Ching 我見蟲蟲好似重有得賣,不過價錢比妳預算的貴!
請參考。
http://a.m.taobao.com/i13725056521.htm?sid=6fc3c1d789a67f7b&abtest=0

銀級玩家

笨柒SONIC 發表於 2012-12-8 22:52

即日即買即走好易, 如果唔使格價格到盡, 搵虫虫確認有貨先上去, 驗完貨即走人.
上去三四次的師兄係睇款格價, 等左三幾個月又新款出又落價先入手.

返 SZ 又唔係咩大件事, 唔想請假咪假期去同人迫囉, 車費幾草, 呢 d 時間車錢對我呢講唔係咩成本.

我呢個月都會上去買部 55", 九成係 HX750, 呢 d 主流款有現貨機會應該唔細, 估計有機會一日攪掂.

1萬

白鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖俠勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

陳列品買唔過,幾平都係咁話...

見習玩家

panyeung 發表於 2012-12-8 23:49
本人重申:只係喺呢個討論區見到好多Ching玩P記VT糸列,
而且咁啱行街見到才報料,有興趣嘅Ching可以行去睇 ...

多謝報料. 大家都係亙相報料益版友.
又唔係自己有份落袋.