設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[其他] 電視/中置托架

鉑金玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
由於小弟在二手區放售之HIFI托架期間收到唔少師兄PM查詢有關資料~~所以小弟直接喺度話大家知有關資料 , 謝謝~

利申: 托架今早已交收~...雖然等左半個鐘.....

承重好多師兄問我 , 實數幾多我唔知 , 不過買果陣老板成個人企上去做過測試~冇穿冇爛落番黎~

尺寸 : 無論玻璃/腳架 ,高度闊度深度間距都可以因應自己起好訂做 , 同老細講完佢會話你知幾知,啱就磅水~

地址:ssp地鐵西九龍中心(應該喺C出口冇記錯的話) , 請自行檢查

出左地鐵站出口轉右 , 會見到正面有兩邊排檔 , 向住西九行佢喺你左手邊 , 大約尾六七個鋪位 , 叫成隆~收七點好似

希望幫到要擺中置或其他野又搵唔到合適工具既師兄~去之前記得度啱尺寸,唔好好似我咁買完又唔啱...

評分

參與人數 4威望 +40 金錢 +40 收起 理由
ricoy288 + 10 + 10
komiya + 10 + 10 一定要加分
wadee + 10 + 10
oldappletree + 10 + 10 雖然對我無用,c hing 人品好!

查看全部評分

鑽石玩家

正打算買新電視. 又煩惱緊電視上牆問題. 呢個加正正FIT 晒喇. 請問大約幾錢?

鉑金玩家

我買左五百幾
(Post76 Android 手機版送出)

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

唔係跳個人上去唔會爛的

鉑金玩家

wadee 發表於 2015-1-3 20:25
唔係跳個人上去唔會爛的

跳完我驚要幫佢叫白車

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

五百幾蚊有D貴自己配好過喇

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

paulonmi 發表於 2015-1-3 21:00
五百幾蚊有D貴自己配好過喇

我買左700百幾

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

funchueng 發表於 2015-1-3 19:16
正打算買新電視. 又煩惱緊電視上牆問題. 呢個加正正FIT 晒喇. 請問大約幾錢?
...

我自己配  650x350x10 強化玻璃  都係180蚊  腳自己選擇兩舊水到X4   如果去淘仔仲平  鋁心餅X4十玻璃腳X4十忍形膠水 100蚊到
tv pan 55wt60h
oppo 105d
av amp Pioneer sc-lx901
power amp Ediscreation 7ch
FS-kef r300
CS-kef r200c
RS-mirage omd-5
FH-JBL Control X
TR-JBL Control X
sub-sunfire hrs-12

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

Samson2011 發表於 2015-1-3 21:03
我買左700百幾

tv pan 55wt60h
oppo 105d
av amp Pioneer sc-lx901
power amp Ediscreation 7ch
FS-kef r300
CS-kef r200c
RS-mirage omd-5
FH-JBL Control X
TR-JBL Control X
sub-sunfire hrs-12

鉑金玩家

paulonmi 發表於 2015-1-3 21:13
我自己配  650x350x10 強化玻璃  都係180蚊  腳自己選擇兩舊水到X4   如果去淘仔仲平  鋁心餅X4十玻 ...

師兄仲唔比D連結參考下