設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: jimmyosaka666

[討論] 無咗SC-LX90..TX-NR5008手入..再換LX-83 (12/09/10 63C7000手入)

黑鑽玩家

76 榮譽VIP勲章

其實賣呢兩部機都係因為見個價錢唔錯....而又想玩吓3D咪換囉....600M畫質係"堅"靚就公認架啦...但係 ...
jimmyosaka666 發表於 2010-8-31 00:01

how much for samsung c7000 also pls! My sony 60LX900 spend me $82880.............真想死! 我同你一樣走入咗3D嘅深淵...........

進階玩家

3D还未成熟啊,ching使唔使甘心急啊。与lx90相比,5008除了支持3D之外,还有什么好处呢? ...
billbillchen 發表於 2010-8-30 22:02

沒有!!!不過我部Lx-90....用$29000入手....玩左一年.....宜家過渡期$28000賣出去.....我覺得無賣錯

黑鑽玩家

76 榮譽VIP勲章

我叫朋友幫你問啦~~~~~我......我.....其實都訂咗部LX-83 等到貨就換左佢 ...
jimmyosaka666 發表於 2010-8-31 00:03

wa.........師兄真係堅 ..........我全屋線都balance, 所以純前級又有3D support就只有5508..................Denon又唔出3D AVP , 眞係冇得楝!!!!!

星級玩家

其實賣呢兩部機都係因為見個價錢唔錯....而又想玩吓3D咪換囉....600M畫質係"堅"靚就公認架啦...但係 ...
jimmyosaka666 發表於 2010-8-31 00:01

捱.....早d知Ching你會放你部600M就同你要左佢喇!

進階玩家

wa.........師兄真係堅 ..........我全屋線都balance, 所以純前級又有3D support就只有550 ...
tangcoma 發表於 2010-8-31 00:09

其實每次D amp款.....最勁個D都係最後先發表架啦....佢點會唔出啫.........所以我咪見出咗5008..咪換左先囉....下個月再換LX-83.....跟住就等部勁嘢......hohooho....可能有....SC-LX9X呢

進階玩家

捱.....早d知Ching你會放你部600M就同你要左佢喇!
ben13 發表於 2010-8-31 00:18

我都係早一晚决定玩3D.......第2日就賣走晒喇...........

黑鑽玩家

76 榮譽VIP勲章

其實每次D amp款.....最勁個D都係最後先發表架啦....佢點會唔出啫.........所以我咪見出咗5008.. ...
jimmyosaka666 發表於 2010-8-31 00:23

師兄玩得重堅過我! 佩服!

進階玩家

PS3都可以升級軟件後, 支援3D輸出.

LX90硬件咁勁, 廠商可能升級軟件或更新硬件(HDMI個份電子板), 就可以支 ...
風仔風仔仔 發表於 2010-8-30 22:08

其實P記呢部90......出左兩年....全世界連一次軟件都未更新過.......何况硬件!!!天龍就好大機會有

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

回復 31# jimmyosaka666

點解咁平既~~~!!
AMP : Pioneer SC-LX901
Speakers  :  JBL Control 1 Pro X 7pcs
Subwoofer : JL audio E110
projector : BenQ W3000
Player : pioneer BDP-450, Apple TV

星級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

連運費$16K有找
jimmyosaka666 發表於 2010-8-31 00:04

抵玩~
我都想手入
Vinyl & MQA Enthusia
11.2 channels surrender