設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: kimcity

[討論] 發洩對 德X 地庫 米x舖 的不滿....

2萬

鉑金玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 7# kimcity

金爺好勇喎............尼間正黑店尼架

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章

尋日陪朋友去試 Naim Nait XS-2  

試完後,朋友都幾滿意  

見佢標20K,就問實價幾錢{:6_ ...
kimcity 發表於 2011-9-19 01:43

呢間鋪係咁架喇, (我都幫襯過佢)佢哋點解會咁做生意? 因為驚你哋係嚟放蛇(行家) , 所以咪叫你講你想講/要個價.

(可能係你唔知, 而誤會....)
200 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

唔熟行情分分鐘比佢湯到一頸血,呢D就係正宗嘅扑傻瓜
simonaceman 發表於 2011-9-19 03:06

我老友就係咁講!
TV.  :Panasonic HZ-1000 oled
AMP :ONKYO 5010
INT  :Marantz model 30
CD : Marantz sacd 30 N
前置 : ELAC BS403
中置 : ELAC CC241
後置 : ELAC 301.2
十仔:  Velodyne spl-1000 Ultra

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

[i=s] 本帖最後由 kimcity 於 2011-9-19 09:00 編輯 [/i]

[quote]呢間鋪係咁架喇, (我都幫襯過佢)佢哋點解會咁做生意? 因為驚你哋係嚟放蛇(行家) , 所以咪叫你講你想講/ ...
[size=2][color=#999999]孤身走我路 發表於 2011-9-19 05:37[/color] [url=http://www.post76.com/discuss/redirect.php?goto=findpost&pid=1314879&ptid=86107][img]http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif[/img][/url][/size][/quote]

賣音響咋,又唔係賣毒品!

放乜鬼蛇呀...咁驚就不如唔好做啦!

專業玩家

嗰次我想試佢嗰對陳列品Adam, 佢同我講話啱就開單比你試,跟住就望都唔望你一眼,我即時O咀,即刻走人
LG 55 UK7500
Pioneer BDP LX55
Pioneer VSXLX-51
KEF KHT3005se
PS4 pro
CAMERA:SONY @6000

黑鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

回復  kimcity

金爺好勇喎............尼間正黑店尼架
4pk 發表於 2011-9-19 03:58

我都幫佢買過幾次野,我諗佢唔係黑店,只係做生意既手法另人難受囉!
同埋佢都認得我,請算我去問價,佢都會係同一方法回答我!所以應該唔係怕放蛇既問題!
不過佢既價肯定唔係最平就一定!但佢既貨就應該冇問題,起碼唔會比D陳列品或明知有問題既貨你,所以佢地咁既態度都能夠生存到現在係有原因。
ATOLL IN200
MARANTZ  SA-15-S2 BLACK EDITION
PIONNER LX76
SONY HX750 55吋
OPPO 93
前置 ELAC 244BE
中置 KEF R200C
後置 MUSIC PRO
重底音 Velodyne  SPL800 i

高級玩家

76-FC 藍寶石勲章

E 個年代仲有e d 手法做生意, 傻ga
西貢海鮮都明碼實價la

要個客開? 個個都想免費, 問泥都嘥氣

2萬

鉑金玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 16# tennishk

c 兄,你去黑店post 度望下 我有埋相架

科林玩家

買過幾次野都ok! 試過比較過深水涉 x明d線佢地真係平d. 傑士喇叭差不多.

黃金玩家

買過幾次野都ok! 試過比較過深水涉 x明d線佢地真係平d. 傑士喇叭差不多.
fd136 發表於 2011-9-19 09:14

但而家不是説價錢平貴的問題!

而係講緊佢做生意的手法