設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: mummy1102

65” QN900B 邊框異常問題

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

超窄黑邊Panel生產工藝貼不好問題吧! 可能直接换部QN900D比你....

星級玩家

三星玩樂勲章76-FC 綠翡翠勲章

35ti 發表於 2024-5-14 09:41
超窄黑邊Panel生產工藝貼不好問題吧! 可能直接换部QN900D比你....

我都想 🤣🤣

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

剛剛望望公司部三叔都有這情況

星級玩家

同我一樣呢!!

你嗰部用左幾耐?

但我左右兩邊邊框都有,且範圍都唔細!!

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

型號出左四年,公司當年出了新一年的機,水尾買上一年款,記得應該三年左右

進階玩家

狀況更新﹕

今日師傅上左嚟檢查,話應該係甩入面的coating,要安排零件及之後安排返上嚟收返部電視去維修。

初步估算最快都可能要一個星期後 零件先會安排好,要待零件ready好,才可以再約上門日期時間收電視。

唔知要等幾耐,希望可儘快解決到

後續待更新。

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

TommyChan@FB 發表於 2024-5-16 22:17
狀況更新﹕

今日師傅上左嚟檢查,話應該係甩入面的coating,要安排零件及之後安排返上嚟收返部電視去維修 ...

咁都好, 可以換塊新的!!! 等師兄下集~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

星級玩家

狀態更新

估唔到gum快 今日就收到Samsung維修部電話打嚟 約時間上門收返部機返去維修!

侍維修完後再同大家更新一下電視狀況。

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

mummy1102 發表於 2024-5-17 13:00
狀態更新

估唔到gum快 今日就收到Samsung維修部電話打嚟 約時間上門收返部機返去維修!

正!應該換部新版比你啦。

進階玩家

小瑟 發表於 2024-5-17 16:55
正!應該換部新版比你啦。

我都想!最好冇零件維修,焗換部新的俾我